BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer EUROLIVE VP2520

Behringer EUROLIVE VP2520
Behringer EUROLIVE VP2520 Behringer EUROLIVE VP2520 Behringer EUROLIVE VP2520 Behringer EUROLIVE VP2520 Behringer EUROLIVE VP2520
Behringer
Termékkód: VP2520

Profi 2000 Wattos PA hangszóró kettős 15" wooferrel és 1.75" titánium membrános hangszóróval.

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 87 900 Ft ÁFA nélkül: 69 213 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Zenészeknek tervezve zenészektől, a VP2520 hangszóró egyesíti a hihetetlen sokoldalúságot és hangzást a megfizethetőséggel.

A VP2520 páratlanul hordozható és ideális zenei felhasználáshoz, valamint természetes választás kereskedelmi üzemeltetésre.

 

A Lehető Legjobb Hangminőség

Az eszköz képes 2000 Wattig kezelni a bemeneti szinteket, az EUROLIVE VP2520 PA hangszóró elhozza az igazi hatásos hangminőséget. Az erőteljes 15“-os hosszú kirezgésű hangszóró nagy hangzást tol ki az alsó és középsávon, míg a korszerű 1.75“ titánium membrános hangszóró elhozza a metsző és részletes magas hangokat. A VP2520 nagy sávszélessége és kiterjedt dinamikatartománya ideálisan sokoldalúvá teszi.

 

Sokoldalúság

A VP2520 egyedi trapezoid megjelenése ideálissá feszi FOH (Front-of-House), illetve padló és oldalsó monitor felhasználáshoz. A keretek csoportokba rendezhetőek, egymásba rakhatóak a VP1800S subwoofer tetejére.

 

Nagy Alsó

Ahhoz,hogy egy hangszóró tömör, mély basszust szólaltasson meg, rengeteg levegőt kell megmozgatnia. Az EUROLIVE hangszórók ezt kézzel gyártott erőteljes, hosszú kirezgésű LF (Low Frequency) hangszórókkal oldják meg. Míg más cégek szeretnek „polcról levett“ hangszórókat használni, mi egyedileg tervezzük meg az összes LF hangszórót, hogy mindenféle felhasználáshoz tökéletes legyen. A VP2520-ban két különösen erőteljes 15“ hosszú kirezgésű LF hangszóró van, hangolt foglalatban, amitől gazdag, tömör basszust hoz létre egészen 40 Hz-ig.

 

Ősi Tetőpont

Magas frekvenciájú (HF) tartalmak könnyen vihetik sikerre vagy pusztulásba az előadásod. Ha túl sokat használsz, a hangok ridegek és ellenszenvesek lesznek, túl kevésnél meg zavaros és rosszul beállítottnak tűnhet a zenéd. A korszerű 1.75“ titánium membrános hangszóró elhozza a természetesen hangzó magas hangokat, 80° x 50° széles hangdiszperziós mintával.

 

A Technikai Cuccok

A VP2520 szerfelett nagy hangnyomásra (96 dB full space 1 W @ 1 m) képes, és 40 Hz - 22 kHz frekvenciatartománnyal rendelkezik. Mindezt csupán 87.7 lbs (39.8 kg) tömeggel nyújtja. A belső kereszteződési pont 2.2 kHz-re van állítva. Az 1/4"-os és profi twist-lock csatlakozók is rendelkezésre állnak.

A túlterhelés védő áramkörrel maximális megbízhatóságra optimalizálva, a VP2520 biztosítja a magas frekvenciás hangszóróvédelmet. Azért épült, hogy ellenálljon minden próbatételnek, a VP2520 hosszú távú használatra és előadásokhoz készült!

 

Értékelés

Nézz be még ma illetékes BEHRINGER kereskedődhöz, és próbáld ki a VP2520-at. Hasonlítsd össze a többi versenyzővel. Ha meglátod és hallod, milyen hangminőséget nyújt a VP2520, csak a BEHRINGER-t akarod majd – és még pénzed is marad!

További adatok / Behringer EUROLIVE VP2520

Márka Behringer
Hangsugárzó típus passzív
Teljesítmény 2000W
Csatlakozás Speakon
Szín fekete
Speciális funkciók fogantyú / szíj
Tartozék a csomagban rács
Hangszóró méret csipogó, 15"
 • Profi 2000 Wattos 2-Utas PA hangrendszer (500 Watt folyamatos/2000 Watt csúcsteljesítmény)
 • Kivételes hangminőség, széles frekvencia-sávszélesség és dinamikatartomány
 • 2 különösen erőteljes 15'' hosszú kirezgésű hangszórónak köszönhetően hihetelenül mély basszussal és akusztikus teljesítménnyel
 • Szabadalmazott 1.75“ titánium membrános hangszóró különösen magas frekvencia előállításához
 • Szabadalmazott kürt forma az ultra-széles hangszórásért
 • Túlterhelés-védelem áramkör biztosítja az optimális HF hangszóró védelmét
 • Trapezoid foglalat az egyszerű összerakáshoz és szónikus pontossághoz
 • Ergonomikus nyél az egyszerű szállításért
 • Masszív acél rács az optimális hangszóróvédelemért
 • 2 profi hangszóró csatlakozó és 1/4'' jack csatlakozó
 • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív borítás a hosszú élettartamért
 • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás