BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer EUROLIVE VP1520D

Behringer EUROLIVE VP1520D
Behringer EUROLIVE VP1520D Behringer EUROLIVE VP1520D Behringer EUROLIVE VP1520D Behringer EUROLIVE VP1520D
Behringer
Termékkód: VP1520D

Aktív 550 Wattos 2-utas PA hangrendszer 15" wooferrel és 1.75" titánium membrános hangszóróval.

A termék részletei

Outlet darab

magyarországi raktáron

Normál ár: 121 900 Ft

Special Price ÁFA-val 79 900 Ft ÁFA nélkül: 62 913 Ft

Ingyenes kiszállítás!
- 34%
db

Gyári új, bontatlan csomagolásban.

Értékeld elsőként!

A forradalmi D-osztályú erősítő technológiánknak és belső kapcsoló-üzemű tápegységnek köszönhetően az EUROLIVE VP1220D és VP1520D hangszórók a legjobb erő-és-súly aránnyal rendelkező páros az aktív hangszórók piacán.

Egyszerűbben: megkapod az összes erőt és artikulált hangot a háttörő súly nélkül.

 

Mi olyan Nagy Szám a D-osztályban?

Ahelyett, hogy viszonylag folyamatosan mondjuk AB osztályú áramköröket használunk, a D-osztályú erősítők ezerszer kapcsolnak ki és be másodpercenként, így csak akkor vesznek fel áramot, ha kell. Más szavakkal, az erősítő vagy teljesen be vagy teljesen ki van kapcsolva, ami jelentősen csökkenti az áramkiesést a kimenő eszközöktől, amit azok hőként adnak le. A kevesebb hő azt jelenti, hogy a mi erősítőinknek nincs szüksége masszív hűtőbordákra, és ezáltal könnyebbre tudjuk készíteni őket. A kompromisszummentes tervezésünk azt jelenti,hogy az EUROLIVE D sorozatú hangszórói teljes erőbedobást hoznak hihetetlen megbízhatósággal egész éjszaka, a hosszas pihenőciklusok igénye nélkül.

Ha kapcsolóüzemű tápegységgel együtt használod, aminek nincs szüksége nagy és nehéz transzformátorokra, akkor a mi D-osztályú erősítőink hatalmas dinamikus ütéseket nyújtanak nagy üzembiztonsággal. A végső hangrendszerek sokkal könnyebbek, így sokkal könnyebb őket utaztatni és beállítani.

 

Kiváló Hangminőség

A korszerű EUROLIVE VP1220D és VP1520D hangszóró rendszerek 550 Wattal dicsekednek, amivel szimplán el fognak téged fújni. Ezeknek az erőteljes hangszóróknak a szívében egy bi-amped 550 Wattos D-osztályú gép van, ami egy nagy hatékonyságú 12“-os mélynyomó (15“ a VP1520D esetén) hangszórót üzemeltet a nagy ütésesért, és egy 1.75“ titánium membrános HF (High-Frequency) hangszórót az artikulált, nagy részletességért. A belső erősítők és hangszórók tökéletes csapatot alkotnak, biztosítva az optimális hangot minden egyes bekapcsoláskor.

 

Feldolgozás-irányított Kimenet

A dinamikus feldolgozás az egyik legjobb módja, hogy maximalizáld a kimenetet a hangminőség feláldozása nélkül. A D sorozat beépített áramköre automatikusan beállítja a program tartalmat, így a hangszóró extrém szinteken is működhet. Úgy teszi mindezt, hogy csökkenti a basszus kimenetet, ahogy eléred az energiaátalakító határait. Ez felszabadítja az LF (Low Frequency) erősítő és energiaátalakító erőforrásait, így realizálódik az összességében nagyobb hangerő. Olyan, mintha kicsi hangmérnökök lennének belül, és folyamatosan figyelnék és állítanák a kimeneti paramétereket.

 

Mennydörgő Basszus

Ahhoz,hogy egy hangszóró tömör, mély basszust szólaltasson meg, rengeteg levegőt kell megmozgatnia. Az EUROLIVE hangszórók ezt kézzel gyártott erőteljes, hosszú kirezgésű LF (Low Frequency) hangszórókkal oldják meg. Míg más cégek szeretnek „polcról levett“ hangszórókat használni, mi egyedileg tervezzük meg az összes LF hangszórót, hogy minden felhasználáshoz tökéletes legyen. Mindegyik VP1220D vagy VP1520D egyedileg tervezett LF hangszóró hangolt keretbe van ágyazva, ezzel gazdag, tömör basszust ad le egészen 55Hz-ig ( VP1520D esetén 50Hz-ig).

 

Artikulált Tetőpont

Magas frekvenciájú (HF) tartalmak könnyen vihetik sikerre vagy pusztulásba az előadásod. Ha túl sokat használsz, a hangok ridegek és ellenszenvesek lesznek, túl kevésnél meg zavaros és rosszul beállítottnak tűnhet. Az 1.75“ titánium membrános HF vezérlő elhozza a természetesen hangzó magas hangokat, ultra-széles hangdiszperziós mintával.

 

Azonnali PA Rendszer

Egyetlen hangszóróval és egy dinamikus mikrofonnal fel tudsz állítani egy azonnali hangrendszert. Csak csatlakoztasd a mikrofont közvetlenül a beépített XLR mikrofon előerősítőbe, tedd a hangszórót egy asztalra vagy hangszóróállványra és kapcsold be. Ilyen egyszerű. Ha több lefedettségre van szükséged, összeláncolhatsz annyit, amennyit csak szeretnél a kényelmes LINK OUTPUT XLR csatlakozóval.

 

Sokoldalúság

A VP1220 és VP1520D egyedi trapezoid megjelenése ideálissá feszi FOH (Front-of-House), vagy oldalsó monitor felhasználáshoz. A keretek csoportokba rendezhetőek, egymásba rakhatóak, vagy akár állványra szerelhetőek, hála a beépített 35 mm (1,375“) állványtartónak.

 

A Technikai Cuccok

A VP1220D és VP1520D trapezoid foglalata többféle pozíciós lehetőséget nyújt: 10°-os és 35°-os klaszteres, vagy egymásra rakott módozatban, esetleg állvánnyal rögzítve, köszönhetően a beépített 35 mm (1.375") állványtartónak. A VP1220D képes rendkívül magas hangnyomásra (118 dB @ 1 m) és 55 Hz - 20 kHz frekvenciatartományra. És mindezek mellé csak 44.2 lbs a tömege (20.1 kg), emiatt a VP1220D páratlanul hordozható. A VP1520D hasonló teljesítménnyel bír (119 dB @ 1 m), és 50 - 20 kHz frekvenciatartománnyal, és mindemellé csak 54.5 lbs (24.8 kg).

 

Megbízhatóság

A túlterhelés védő áramkörrel maximális megbízhatóságra lett a termék optimalizálva, a VP1220D és a VP1520D biztosítja a magas frekvenciás hangszóróvédelmet. Azért épült, hogy ellenálljon minden nehézségnek, hosszú távú használatra és előadásra terveztük!

 

Értékelés

Nézz be még ma illetékes BEHRINGER kereskedődhöz, és próbáld ki a VP1220D-t ás VP1520D-t. Hasonlítsd össze őket egymással, hogy melyik felel meg jobban az elvárásaidnak – és természetesen hasonlítsd össze a többi versenyzővel. Ha meglátod és hallod, milyen hangminőséget nyújt a VP1220D és VP1520D, csak a BEHRINGER-t akarod majd – és még pénzed is marad!

12 hónap garancia

További adatok / Behringer EUROLIVE VP1520D

Márka Behringer
Hangsugárzó típus aktív
Teljesítmény 1000W
Csatlakozás XLR szimetrikus
Szín fekete
Speciális funkciók EQ, fogantyú / szíj
Tartozék a csomagban rács
Hangszóró méret csipogó, 15"
 • Csúcsteljesítményű 550 Wattos 2-utas PA hangosítási rendszer színpadi, vagy visszajátszási felhasználásra
 • Ultra-kompakt rendszer, ami extrém hangnyomási szinteknél is kiváló hangot ad
 • Forradalmi D-osztályú erősítő technológia: óriási erő, hihetetlen szónikus teljesítmény és szuper-könnyű kivitel
 • Belső kapcsoló-üzemű tápegység a hangmentességért, kiváló tranziens átvitel és rendkívül alacsony energiafogyasztás
 • Belső hangfeldolgozó a legjobb rendszervezérlésért és hangszóró védelemért
 • Különösen erőteljes 15“ hosszú kirezgésű hangszórónak köszönhetően hihetetlenül mély basszussal és akusztikus teljesítménnyel
 • Szabadalmazott 1.75“ titánium membrános hangszóró különösen magas frekvencia előállításához
 • Ultra-széles szórás, nagy formátumú exponenciális/kúpos kürt
 • Ultra-alacsony zajszint, Mikrofon/Line bemenet Hangerő vezérléssel és csúcsértékjelző LED-del
 • Dedikált 2-sávos EQ a tökéletes hangbeállításhoz
 • További Line kimenet segítségével összeköthető más hangrendszerekkel
 • Trapezoid foglalat az egyszerű összerakáshoz és szónikus pontossághoz
 • Beépített tripod és állványadapter
 • Ergonomikus nyél az egyszerű szállításért és beállításért
 • Masszív acél rács az optimális hangszóróvédelemért
 • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív borítás a hosszú élettartamért
 • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás