BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer EUROLIVE VP1220 Hangfal

Behringer EUROLIVE VP1220 Hangfal
Behringer EUROLIVE VP1220 Hangfal Behringer EUROLIVE VP1220 Hangfal Behringer EUROLIVE VP1220 Hangfal Behringer EUROLIVE VP1220 Hangfal Behringer EUROLIVE VP1220 Hangfal
Behringer
Termékkód: VP1220

Profi 800 Watt-os PA hangfal 12" wooferrel és 1.75" titánium membrános, kompressziós hangszóróval.

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 44 900 Ft ÁFA nélkül: 35 354 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Zenészeknek tervezve zenészektől, a VP1220 hangszóró egyesíti a hihetetlen sokoldalúságot és hangzást a megfizethetőséggel.

A VP1220 páratlanul hordozható, és ideális zenei felhasználáshoz, valamint természetes választás kereskedelmi célú üzemeltetésre.

 

A Lehető Legjobb Hangminőség

A termék 800 Wattig képes kezelni a bemeneti szinteket, az EUROLIVE VP1220 PA hangszóró elhozza az igazi hatásos hangminőséget. Az erőteljes 12“ hosszú kirezgésű hangszóró nagy hangzást tol ki az alján és középsávon, míg a korszerű 1.75“ titánium membrános hangszóró elhozza a metsző és részletes magas hangokat. A VP1220 nagy sávszélessége és kiterjedt dinamikatartománya ideálisan sokoldalúvá teszi.

 

Sokoldalúság

A VP1220 egyedi trapezoid kinézete ideálissá feszi FOH ( Front-of-House), padló és oldalsó monitor felhasználáshoz. A keretek csoportokba rendezhetőek, egymásba rakhatóak vagy akár állványra szerelhetőek, hála a beépített 35 mm (1,375“) állványtartónak.

 

Basszus, Amit Érzel

Ahhoz,hogy egy hangszóró tömör, mély basszust szólaltasson meg, rengeteg levegőt kell megmozgatnia. Az EUROLIVE hangszórók ezt kézzel gyártott erőteljes, hosszú kirezgésű LF (Low Frequency) hangszórókkal oldják meg. Míg más cégek szeretnek „polcról levett“ hangszórókat használni, mi egyedileg tervezzük meg az összes LF hangszórót, hogy minden felhasználáshoz tökéletes legyen. A VP1220-ban egy különösen erőteljes 12“ hosszú kirezgésű LF hangszóró van egy hangolt foglalatban, amitől gazdag, tömör basszust hoz le egészen 55Hz-ig.

 

Érintetlen Tetőpont

Magas frekvenciájú (HF) tartalmak könnyen vihetik sikerre vagy pusztulásba az előadásod. Ha túl sokat használsz, a hangok ridegek és ellenszenvesek lesznek, túl kevésnél meg zavaros és rosszul beállítottnak tűnhet. A korszerű 1.75“ titánium membrános hangszóró elhozza a természetesen hangzó magas hangokat, 80° x 50° széles hangdiszperziós mintával.

 

A Technikai Cuccok

A VP1220 szerfelett nagy hangnyomásra (93 dB full space 1 W @ 1 m) képes és igen nagy 55Hz – 22kHz frekvenciatartománnyal rendelkezik. Mindezt csupán 40lbs-os (17,9kg) tömeggel, így a VP1220 páratlanul hordozható. A belső kereszteződési pont 2.5kHz-re van állítva. Az 1/4"-es és profi twist-lock csatlakozók is a rendelkezésedre állnak.

A túlterhelés védő áramkörrel maximális megbízhatóságra optimalizálva, a VP1220 biztosítja a magas frekvenciás hangszóróvédelmet. Azért épült, hogy ellenálljon minden nehézségnek, a VP1220 hosszútávú használatra készült!

 

Értékelés

Nézz be még ma illetékes BEHRINGER kereskedődhöz, és próbáld ki a VP1220-at. Hasonlítsd össze a többi versenyzővel. Ha meglátod és hallod, milyen hangminőséget nyújt a VP1220, csak a BEHRINGER-t akarod majd – és még pénzed is marad!

További adatok / Behringer EUROLIVE VP1220 Hangfal

Márka Behringer
Hangsugárzó típus passzív
Teljesítmény 1000W
Csatlakozás Speakon
Szín fekete
Speciális funkciók fogantyú / szíj
Hangszóró méret csipogó, 12"
 • Profi 800 Watt 2-utas PA hangfalrendszer (200 Watt folyamatos/800 Watt csúcsteljesítmény)
 • Kivételes hangminőség, széles frekvencia-sávszélesség és dinamikatartomány
 • Különösen erőteljes 12“ hosszú kirezgésű hangszórónak köszönhetően hihetelenül mély basszussal és akusztikus teljesítménnyel
 • Szabadalmazott 1.75“ titánium membrános, kompressziós hangszóró különösen magas frekvencia előállításához
 • Szabadalmazott kürt forma a lehető legszélesebb hangszórásért
 • Túlterhelés-védő áramkör biztosítja az optimális HF hangszóróvédelmet
 • Trapezoid foglalat az egyszerű összerakáshoz és szónikus pontossághoz
 • Beépített tripod és állványadapter
 • Ergonómikus nyél az egyszerű szállításért
 • Masszív acél rács az optimális hangszóróvédelemért
 • 2 profi hangszóró csatlakozó és 1/4'' jack csatlakozó
 • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív borítás a hosszú élettartamért
 • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás