BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer EUROLIVE F1220A

Behringer EUROLIVE F1220A
Behringer EUROLIVE F1220A Behringer EUROLIVE F1220A Behringer EUROLIVE F1220A Behringer EUROLIVE F1220A Behringer EUROLIVE F1220A
Termékkód: F1220A

Aktív, 125 wattos, monitor 12 colos mélynyomóval és 1 colos kompressziós sugárzóval

A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 91 900 Ft ÁFA nélkül: 72 362 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Tisztaság és minőség

Hányszor volt már olyan, hogy egyik kezed a füleden, másik ujjad böködi a levegőt, próbálva szólni a technikusnak, hogy ugyan adjon már hangerőt a színpadi monitorodra? És amint nekiálltok zenélni, rájössz, hogy csak egy érthetetlen katyvasz jön belőle?

Az F1220A azért jött létre, hogy ezek a tapasztalatok ne legyenek gyászos emlékek. Ez a 125 wattos aktív monitor saját EQ-val és hangerőszabályzóval van szerelve, úgyhogy nem csak hogy tiéd a vezérlés, de még a mély/közép/magas értékeket is oda állíthatod, ahova csak szeretnéd. Mondják, hogy jobban játszik a zenész, ha hallja is amit csinál. Légy aktív!

 

Csak a sokoldalúak a menők!

Ezekben a hangsugárzókban van egy 2 utas hangváltó, grafikus EQ, parametrikus EQ, mikrofon előerősítő, és két erősítő! Míg a 12colos mélynyomó adja az ütős basszust, az 1 colos titánium-membrános csipogó a tiszta és éles magasakat. Együtt dolgoznak 125 watton, és nem kell hozzá diploma.

 

A Dicsőséges Hangszórók

Ezen hangsugárzók minden porcikáját teljesítménycentrikusan építettük, de a tény, hogy a hangszóróik (Mély és csipogó) az egyetlen része, amit valójában hallasz. Míg más gyártóknál okés lehet, hogy előre gyártott hangszórókat pakolnak a dobozaikba, mi mindet egyedileg tervezzük az alapoktól. Nem csak hogy mi készítjük a hangszórók tekercseit, de a membránhoz használt papírmassza fáját is mi növesztjük a saját kertünkben – így lehet, hogy a BEHRINGER-nél a gyártás minden folyamatát ellenőrizni tudjuk.

 

Ha már az ellenőrzésnél tartunk

Az F1220A nem csak jól szól. Azonnali vezérlést ad a kezedbe a monitorozáshoz, még előadás közben is – ez olyasmi, amit passzív monitorokkal nem tudsz elérni. Kell még egy kis hangerő? Tekerd fel! Túl mély, vagy túl magas? Állítsd kedvedre a 3 sávos EQ-t, hogy tökéletes legyen. Még a zenész legnagyobb ellenségét is legyőzzük! Ha gerjedne a hang, tekerd addig a frekvenciáig a FEEDBACK FILTER gombot, amíg végleg elmúlik!

 

Bárhol, bármikor

Nem csak zenészeké a világ! Ez a hangfal bárkinek jó, aki szeretné, ha hallanák! Csak egy F1220A-val, és egy mikrofonnal vagy MP3 lejátszóval máris felállítottál egy PA rendszert. A beépített előerősítőnek köszönhetően csak rádugsz egy dinamikus mikrofont, tekered a LEVEL szabályzót, és máris szól. Az F1220 még egy 35mm-es rögzítővel is rendelkezik, amivel állványra szerelheted.

 

Fantasztikus hang és érték

Az F1220A-t úgy terveztük, hogy megkapd azt az előadói monitort, nagy beszédhez szükséges rendszert minimális szereléssel. Hirtelen egy olyan hangszórórendszered van, amilyen eddig csak stúdiókban volt elérhető, és nem is nyomja a vállát az árcédula! Az ezzel megspórolt pénzből még sokmindenre fogja futni!

További adatok / Behringer EUROLIVE F1220A

Márka Behringer
Hangsugárzó típus passzív
Csatlakozás Speakon
Szín fekete
Speciális funkciók EQ, fogantyú / szíj
Tartozék a csomagban rács
Hangszóró méret 12"
  • Nagyteljesítményű, 125 Wattos monitor élő, vagy felvételről történő lejátszáshoz.
  • Kiváló hangminőség, széles frekvenciatartomány és dinamikus táv
  • Állítható gerjedés-szűrő és beépített limiter a rendszervezérlésért, és hangszóróvédelemért
  • Ultraalacsony zajszintű MIC/Line bemenet hangerőszabályzóval, és csúcsérték jelző LED-del
  • Dedikált 3 sávos EQ a tökéletes hangvezérlésért
  • Hihetetlenül erős, 12 colos, nagy mélységű sugárzó a fantasztikusan erős basszusért, és akusztikus erőért
  • Nagy részletességű 1 colos, csipogó a kiemelkedő magas hangokért
  • Szabadalmazott kürtforma az ultraszéles hangszórásért
  • Állványrögzítő, 35 mm-es csatlakozással
  • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív borítás a hosszú élettartamért
  • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás