Behringer EUROLIVE B815NEO

Behringer
Termékkód: B815NEO

DSP-Controlled 1,260-Watt 12" PA Speaker System with Neodymium Speakers and Integrated Mixer

A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 171 900 Ft ÁFA nélkül: 135 354 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

A mi EUROLIVE 1260 Wattos NEO sorozatú hangsugárzóink úgy lettek tervezve, hogy etalonná válhassanak a csúcsminőségű élőzene reprodukcióban.

A lehetőségek egész tárházával felvértezve ezek a brutális hangfalak a legkeményebb basszust adják olyan tisztasággal és részletgazdagsággal, ami eddig csak a legnagyobb rendszerek sajátja volt. Ezek az új hangfalak simán leiskolázzák elődeiket, mindezt több mint 30%-al kisebb súllyal!

 

A D-osztály varázslata

Mi a titok? Ezek az ultramodern aktív hangsugárzó rendszerek egyedileg tervezett D-osztályú erősítőkkel rendelkeznek, ami a mély és magassugárzóikat a torzítás legkisebb esélye nélkül a maximumig hajtják. A legjobb benne pedig a mi belső kapcsolású tápellátásunk, aminek nincs szüksége masszív transzformátorokra és hűtőbordákra, így sokkal jobb erő/súly aránnyal rendelkeznek mint a versenytársak megoldásai. Egyszóval ezek a hangfalak 30%-al könnyebbek, mint elődeik, így szuperkönnyű őket szállítani, és felállítani. Kompromisszummentes tervezésünk miatt olyan átható, ütős basszust kapsz erős középhangokkal, és kristálytiszta magassal, ami egész éjszaka bírja a mulatást!

 

Digitális jelfeldolgozás

A pillanattól, ahogy a jelek megérkeznek a NEO rendszerébe, a digitális processzor átveszi a kezelését, biztosítva a lehető legtisztább jelintegritást – és tényleg úgy értjük, hogy TISZTA. Sokkal többet tesz annál, mint egy egyszerű EQ: a 24 bites DSP elemzi a jelet, és specifikus szűrőket fűz a hangba, hogy növelje a hangminőséget olyan dolgok figyelembevételével, mint a zene basszus tartalma, és hogy milyen hangerőre van tekerve. Olyan, mintha lenne egy saját kis hangmérnököd (a legjobb cuccokkal!) a ládában, aki folyamatosan figyeli és állítja a be- és kimeneti jeleket, a hangváltót, a szűrőket, limitereket, és folyamatosan tökéletes szinten tarja az EQ-t.

 

Custom-Designed Transducers

Nézzünk szembe a ténnyel: a hangszórók (mély és magas) az az eleme a rendszernek, amit valójában hallasz. Amikor a mi hangszóróinkról van szó, mi nem spórolunk. Míg versenytársaink külső gyártókkal dolgoznak, mi minden egyes hangszórót magunk tervezünk, külön az adott feladatra. Mi gyártjuk a tekercseket, mi készítjük a papírpépből a tölcséreinket, mi faragjuk a hátlapokat, kereteket; magnetizáljuk, és teszteljük őket. Ezért teljes rálátásunk van a gyártásra, így a minőségellenőrzésre is, és őszintén, sokkal jobb komponenseket gyártunk — mint a neodímium mélynyomó, és a neodímium, titánium-membrános magassugárzók, amit minden NEO rendszerbe teszünk.

 

Tartalékolt erő

Nem csak a csúcstechnológia és nagy pontosságú hangszórók kellenek ahhoz, hogy átadd az üzeneted – erőre is szükséged van, mégpedig sokra. Ezen rendszerek szívében két, magas áramú erősítőt találsz, ami 1260 wattot ad le, ami képes arra, hogy a hangszórót a végletekig meghajtsa, torzítás nélkül. Ha kimenő teljesítményről van szó, a EUROLIVE NEO sorozat le fog nyűgözni az ütős mély, a lágy közép, és a jól artikulált magas hangjaival.

 

Instant PA rendszer!

Csupán egyetlen NEO hangsugárzó rendszerrel és egy vagy két dinamikus mikrofonnal már fel is állítottál egy csúcsminőségű hangrendszert. A beépített keverőnek köszönhetően csak rádugsz egy dinamikus mikrofont, és máris szól. Ennyire egyszerű. És ha még nagyobb lefedettségre van szükséged, láncba köthetsz többet is a LINK OUTPUT XLR csatlakozásokon keresztül. Ezen felül van benne egy basszus és magas állító, és egy szabályozható Low Cut Filter, ami segít kiszűrni az idegesítő légzéshangokat és mikrofon pakolászási recsegéseket. Egy újabb szűrővel – amit mi kontúrnak neveztünk el – választhatsz beszédhang optimalizációt is, vagy „Zene” módot, ami a zenék számára szükséges nagyobb frekvenciatartományt részesíti előnyben.

 

Csodálatos Monitorozás

Hála a trapézformának, a NEO az oldalára döntve kiváló színpadi monitor. A bekötés egyszerű, egy kábel az áramba, egy a keverőbe, és kész. Sőt, az XLR LINK OUTPUT csatlakozáson többet is sorba köthetsz!

 

Több, mint egy PA hangsugárzó!

A NEO sorozat hangsugárzói kiváló monitorok billentyűsökhöz, akusztikus gitárhoz, bármilyen Line-szintű lejátszónak és hangszernek. Csatlakoztasd a hangszered a Mic/Line1 bemenetre, a PA keverőről a monitorkimenetet a Mic/Line 2-re, és hallod a banda többi tagját is. Ez sok lehetőséget kínál. Ha több hangszert akarsz használni, kelleni fog egy al-keverő is (Pl.: MicroMIX MX400). Kelleni fog esetleg egy speciális adapter, ami a jack-et XLR-re alakítja, ehhez ajánljuk a direkt bemeneti dobozainkat, mint az ULTRA –DI DI100.

 

Érték

Ha nagy dübörgést akarsz a pénzedért, nehéz a NEO helyett mást választani – ráadásul a hangminőség is fölülmúlhatatlan! Ugorj be a legközelebbi BEHRINGER márkaboltba, és vesd össze a NEO sorozatot a tapasztalataiddal, és vedd észre, milyen könnyedén haza tudsz szállítani belőle párat!

Az igazi falrengető élményért társítsd a NEO rendszert az új aktív mélynyomóinkkal, mint például a B1500D-PRO, vagy a B1800DPRO. Előtte persze egyeztess a helyi hatóságokkal, hogy szeizmológiailag megengedhető-e! Ezek tényleg zúznak!

További adatok / Behringer EUROLIVE B815NEO

Márka Behringer
Hangsugárzó típus aktív hangfal
Felhasználási terület padló monitorok, élő hang, hordozható hang
Teljesítmény 2000W
Csatlakozások hangfal fűzés, jack, XLR szimetrikus
Szín fekete
Speciális funkciók DSP vezérelt, EQ, fogantyú | szíj, integrált mixer, neodyum hangszóró
Hangszóró méret csipogó, 15"

Funkciók

 • High-power 1,260-Watt 2-way PA sound reinforcement speaker system with integrated mixer for live and playback applications
 • Ultra-compact and light weight plastic composite material provides excellent sound even at extreme sound pressure levels (speaker weighs only 19 kg / 41 lbs)
 • Extremely powerful and light weight 12" neodymium woofer provides incredibly deep bass and acoustic power
 • Revolutionary Class-D amplifier technology: enormous power and incredible sonic performance
 • State-of-the-art 24-bit digital signal processor for ultimate system control:
 • - Digital crossover, phase and time correction for perfect driver alignment plus dual compressor/limiter for total system protection
 • - Digital noise gate, low-cut filter, 2-band EQ, dynamic Contour filter for ultimate sound reproduction
 • 2 Mic/Line inputs (XLR and 1/4" TRS) with individual volume controls and peak LEDs
 • State-of-the-art 1.75" titanium-diaphragm neodymium compression driver for exceptional high-frequency reproduction
 • Ultra-wide dispersion and large format exponential/conical horn with multi-cell aperture throat
 • Additional Line output enables linking of additional speaker systems
 • Versatile trapezoidal enclosure design allows different positioning:
 • - Stand mounting with 35-mm pole socket
 • - Tilts on its side for use as a floor monitor
 • Ergonomically shaped handles for easy carrying and setup
 • Internal switch-mode power supply for noise-free audio, superior transient response and very low power consumption
 • High-quality components and exceptionally rugged construction ensure long life
 • Conceived and designed by BEHRINGER Germany
Cégnév Üzlet helye Távolság (km) Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!

Termékösszehasonlítás