BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer EUROLIVE B615D

Behringer EUROLIVE B615D
Behringer EUROLIVE B615D Behringer EUROLIVE B615D Behringer EUROLIVE B615D Behringer EUROLIVE B615D
Behringer
Termékkód: B615D

Aktív, 1500 wattos, 2 utas PA hangsugárzó rendszer 15 colos mélynyomóval és 1,75”-os titánium membrános, kompressziós csipogóval.

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 124 900 Ft ÁFA nélkül: 98 346 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Köszönhetően a forradalmi, D-osztályú erősítőnknek, és belső kapcsolású tápellátásnak, az EUROLIVE D sorozatú hangsugárzók sokkal kedvezőbb súly/teljesítmény aránnyal rendelkeznek, mint a konkurens termékek.

Egyszerűen mondva: Megkapod a klasszikus dupla-erősítős, és a hátad se szakítod meg a cipelésben. Ráadásul ennek a rendszernek a hangminősége még a rendkívül népszerű B212A és B215A rendszereinkét is fölülmúlja – plusz kaptak egy jelentős hangszóró fejlesztést is.

A nagy hatékonyságú designnak köszönhetően a EUROLIVE B615D és  B612D a legtisztább, legütősebb 1500 wattokat adják le, amit valaha hallottál egy kompakt hangsugárzóból. A beépített hangfeldolgozó processzor teljes rendszervezérlést biztosít, az LF és HF hangváltók biztos védelmével együtt, köszönhetően a beépített HPF szűrőnek, ami megszünteti a torzítást még a legextrémebb esetekben is. Ráadásul mind a négy modell ultra-alacsony zajszintű (ULN) mikrofonon / Line bemenetet kapott, 2 sávos EQ-val, és külön hangerőszabályzóval az egyszerű vezérelhetőségért.

 

Intelligens tervezés

A legkirályabb dolog az aktív hangsugárzókban, hogy nem kell hozzá szekrényszámra cipelni az erősítőket, átalakítókat, equaliser-eket, ami szükséges a passzív rendszerek megfelelő megszólaltatásához. De ennek megvan a böjtje, hisz az aktív hangszórókba mindezt bele kell zsúfolni, és ettől rettentő nehezek lesznek, egy ember nem is tudja az állványra szerelni. A BEHRINGER D-szériája ezzel szemben „intelligens tervezésű”, a legjobb tulajdonságokat egyesítik magukban a rosszak elhagyásával a testbe rejtett aktív kapcsolású tápellátással, és a D-osztályú erősítőkkel.

 

D-osztály technológia: Nagy erő, kis súly

Ahelyett, hogy relatíve folyamatosan működjön, mint az AB osztályú áramkörök, a D-osztályú erősítők másodpercenként több ezerszer kapcsolnak ki és be, csak akkor adva teljesítményt, amikor szükséges. Más szóval az erősítő vagy 100%on teljesít, vagy semennyin, így nem veszik el a hangszóróban a teljesítmény. Bár nem mi találtuk fel a technológiát, kutatócsoportunk hosszú évek óta tökéletesíti, hogy vásárlóink csak az előnyeit tapasztalhassák meg, hátrányát ne

 

Masszív méret/erő arány

Minden B615D és B612D hangszóró szívében két, magas áramú erősítőt találsz, ami összesen 1500 wattot ad le. Mindegyik képes arra, hogy a hangszórót a végletekig meghajtsa, torzítás és hangszóró megsérülésének veszélye nélkül, hála a beépített védő áramköröknek. Egyszerűen szólva le fog nyűgözni az ütős mély, a lágy közép, és a jól artikulált magas hangjaival!


Egyedi tervezésű hangszórók

Nézzünk szembe a ténnyel: a hangszórók (mély és magas) az az eleme a rendszernek, amit valójában hallasz. Amikor a mi hangszóróinkról van szó, mi nem spórolunk. Míg versenytársaink külső gyártókkal dolgoznak, mi minden egyes hangszórót magunk tervezünk, külön az adott feladatra. Mi gyártjuk a tekercseket, mi készítjük a papírpépből a tölcséreinket, mi faragjuk a hátlapokat, kereteket. Ezért teljes rálátásunk van a gyártásra, így a minőségellenőrzésre is, és őszintén, sokkal jobb komponenseket gyártunk, mint például a széles szórású 12 és 15 colos mélynyomónk, és a legmodernebb, titánium membránú, 1,75 colos csipogó fölötte, ami minden B612D/B615D sajátja.

 

Instant PA rendszer!

Csupán egyetlen D osztályú hangsugárzó rendszerrel és egy dinamikus mikrofonnal már fel is állítottál egy csúcsminőségű hangrendszert. A beépített előerősítőnek köszönhetően csak rádugsz egy dinamikus mikrofont, tekered a LEVEL szabályzót, és máris szól. Ennyire egyszerű. És ha még nagyobb lefedettségre van szükséged, láncba köthetsz többet is a LINK OUTPUT XLR csatlakozásokon keresztül.

 

Sztereó hangrendszer

Két D sorozatú hangsugárzóval sztereóban is lejátszhatsz MP3-at, CD-t, vagy kazettát mindenféle extra eszköz hozzáadása nélkül. Csatlakoztasd a megfelelő sztereó „breakout” adaptert a deck-ed kimenetére, egyik kábelt az egyik hangszóróba, másikat a másikba. Állítsd be a szintet és az EQ-t ugyanarra mindkét eszközön! Voilá, instant parti!

 

Csodálatos Monitorozás

Hála a trapézformának, simán az oldalára döntve kiváló színpadi monitor. Egy kábel az áramba, egy a keverőbe, és kész. Sőt, az XLR LINK OUTPUT csatlakozáson többet is sorba köthetsz.

 

Alacsonyfrekvenciás visszajelzés

Az EUROLIVE D sorozat kiterjesztett alacsonyfrekvencia kezelés figyelembevételével készült. A finomhangolt átviteli portjával, belső megerősítésű műanyagöntvény házával minden modell egyénileg tervezett LF hangváltójával (mélynyomó) valóban durván adja a mély hangokat. Tartsd észben, hogy a basszus hatás nagyban függ az alacsonyfrekvenciás transzduktor (hangszóró) méretétől! Szóval minél nagyobb a hangszóró, annál több basszust állítasz elő.

 

Pontos közép és magas hangok

Még ha az adott felhasználás nem is igényel döngő basszust, imádni fogod ezen hangsugárzók pontosságát. Több mint egy év tervezést fektettünk az exponenciális sugárzó, és a kompressziós titánium membrános csipogó kombinálásának kidolgozásába, hogy ezek a hangfalak igazságot szolgáltassanak mind a zúzós rocknak, mind a dance zenéknek – úgy, hogy még az audiofilek is elégedettek legyenek a zene csengésével és részletgazdagságával. Beszédhangoknál, éneknél, és akusztikus hangszereknél páratlan artikulációval és komplex harmonikus részletekkel bírnak. Rengeteg vásárlónk szerint ez a sorozat a legtermészetesebben szóló szett, ami ebben az árkategóriában valaha létezett.

 

Processzor vezérelt kimenet

A dinamikus feldolgozás a legjobb módja a hangminőség feláldozása nélkül a kimeneti teljesítmény maximalizálásának. A D-széria beépített áramkörei automatikusan állítják a tartalomhoz kimenetet, így extrém hangerőkön is szépen működik a hangszóró. Ezt úgy éri el, hogy finoman csökkenti a basszus-leadást, ahogy a hangszóró határaihoz érünk. Ez felszabadít némi erőforrást a mélynyomótól, és átcsoportosítja, hogy továbbra is lehessen hangerőt növelni. Olyan mintha egy kis hangmérnök ülne a szekrényben, és állítgatná a kimeneteket. Az ilyen finom beállításokkal a hangváltókon és a hang-adatokon, a rendszer több hangot tud kiadni, a torzítás legkisebb esélye nélkül.

 

Melyik hangfalra van szükségem?

Kezdjük a felhasználással! Beszédeket mondasz egy hotel konferenciatermében? Hard rockot játszol egy parkban? Egy 15”-os alacsonyfrekvenciás hangszóró majdnem 40%-al több membránfelülettel rendelkezik, ami a levegőt mozgatja, mint egy 12”-os. Szóval, hogy melyik hangszekrényt vásárold meg, az a basszus igényeiden múlik. Ha egy kisebb meetingen szónokolsz, talán a B612D az összes, amire szükséged van. De ha diszkózol egy zsúfolt, csak állóhelyes clubban, akkor bizony tolni kell rá a kakaót, a B615D jobb választás.

 

A hang értéke

Az EUROLIVE aktív PA rendszerek fejhosszal a konkurencia előtt járnak kiváló teljesítményükkel, még extrém terhelés mellett is. Könnyű, de izmos, beépített keverővel, 2 sávos EQ-val, egyedi tervezésű hangszórókkal, a B612D és B615D aktív hangfalrendszerek ideálisak mind beszéd, mind zenei felhasználásnál – kategóriájában páratlan áron!

Tapasztald meg, hogy miért választja egyre több profi a BEHRINGER EUROLIVE sorozatot!

További adatok / Behringer EUROLIVE B615D

Márka Behringer
Hangsugárzó típus aktív
Teljesítmény 2000W
Csatlakozás hangfal fűzés, XLR szimetrikus
Szín fekete
Speciális funkciók DSP vezérelt, EQ, fogantyú / szíj
Hangszóró méret csipogó, 15"
 • Nagyteljesítményű, 1500 Wattos, 2 utas PA hangmegerősítő hangszórórendszer élő, vagy felvételről történő lejátszáshoz.
 • Az ultrakompakt, és könnyített kivitel kiváló hangot ad le, még extrém hangnyomásnál is.
 • Forradalmi, D-osztályú erősítő technológia: Hihetetlen erő, elképesztő hangtulajdonságok, és szuperkönnyű kivitel
 • Belső kapcsolású tápegység a zajmentes hangért, kimagasló jelátviteli érzékenységért, és a nagyon alacsony áramfogyasztásért
 • Beépített hangfeldolgozó a tökéletes vezérelhetőségért, és hangszóróvédelemért
 • Hihetetlenül erős, 12 colos, nagy mélységű sugárzó a fantasztikusan erős basszusért, és akusztikus erőért
 • A legmodernebb, 1.75 colos, titánium membrános csipogó a kiemelkedő magas hangokért
 • Ultraszéles szórás, nagyformátumú, exponenciális kürt
 • Ultraalacsony zajszintű MIC/Line bemenet hangerőszabályzóval, és csúcsérték jelző LED-del
 • Dedikált 2 sávos EQ a tökéletes hangvezérlésért
 • A kiegészítő kimeneti csatlakozóval több ilyen rendszert is sorba köthetsz
 • Sokoldalúan használható trapéz kialakítás
 • - Állványrögzítő, 35 mm-es csatlakozással
 • - Oldalára döntve padlómonitorként is használható
 • Ergonomikus fogantyú, hogy könnyen szállíthasd
 • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív borítás a hosszú élettartamért
 • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás