BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer B412DSP

Behringer B412DSP
Behringer B412DSP Behringer B412DSP Behringer B412DSP Behringer B412DSP
Behringer
Termékkód: B412DSP
Digitális processzorvezérelt 600 wattos 12 "PA hangszórórendszer integrált keverővel
A termék részletei
ÁFA-val 134 700 Ft ÁFA nélkül: 106 063 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Outlet darabok!

Bemutató darab
Esztétikai hiba, kifogástalan működés, eredeti csomagolás nélkül. Garancia: 6 hónap

134 700 Ft
55 000 Ft
ÁFA nélkül: 43 307 Ft
Ingyenes kiszállítás!
-59%
Kosárba

A te belsős embered

Ebben van egy pici hangmérnök? Majdnem. Ha csak egy buta aktív hangfal lenne, még akkor is a legszebben szóló lenne, amit valaha hallottál. De mi tettünk bele egy okos digitális jelfeldolgozó processzort, ami folyamatosan állítja a B412DSP hangját lejátszás közben. Nem számít, hogy a heavy metal együttesednek kell PA rendszer, az egyszemélyes bandádnak, olyan hangfalra van szükséged, ami a suttogástól a hangorkánig tökéletesen szól! A B412DSP-t úgy terveztük, hogy bármilyen felhasználásra tökéletes legyen, és még mindig legyen annyi erőtartaléka, ami csak a legmodernebbeknek van.

A digitális feldolgozás, amitől hallható a B412DSP-vel a különbség!

Sok gyártónak az „aktív hangfal” azt jelenti, hogy odacelluxoznak a 2-utas hangszóró hátára egy erősítőt. Jobban szólnak, mint a passzív hangfalak. De nem használják ki a 21. század technológiai lehetőségeit! Egészen idáig azok az aktív hangfalak, amiknek volt egy pici agya is, hihetetlenül drágák voltak. Mára a EUROLIVE B412DSP intelligens megoldást kínál kategóriájában fölülmúlhatatlan áron. A benne felhasznált technológia hatalmas előrelépést jelent az aktív hangsugárzók piacán.

Hogy lehet ez?

A digitális technológia nem érzékeny olyan külső hatásokra, mint az alkatrészek toleranciája, életkora; megoldás a fáziscsúszásokra, és hangváltási lejtésekre. Ezek a változók, ami miatt lehetetlen tökéletesen egyforma teljesítményű rendszereket kiépíteni, vagy megtartani egy hangszórón belül az idő múlásával. Másodszor, a digitális processzor jelentősen kiterjeszti azokat jelfeldolgozási képességeket, amiket eddig csak egymásra halmozott analóg eszközökkel tudtál elérni egy sima, „buta” aktív hangfalnál.

Az eredeti, 24 bit/48 kHz digitális jel útja

A pillanattól, ahogy az analóg jelek megérkeznek a B412DSP-be, a 24 bites processzor átveszi a kezelését, biztosítva a lehető legtisztább jelintegritást – és tényleg úgy értjük, hogy TISZTA. Először is a beépített számítógép átveszi az olyan munkákat, hogy például melyik frekvenciát kell az alacsony, és melyiket a magasfrekvenciás erősítőre küldeni, mindezt olyan eleganciával és pontossággal, amire egy régi analóg erősítő sosem lenne képes. Ezután kompenzálja azokat az egyenletesség-beli hibákat, amik a hangszórók frekvenciatartományaiból adódnak. A B412DSP motorja sokkal többet tesz annál, mint egy egyszerű EQ: elemzi a jelet, és specifikus szűrőket fűz a hangba, hogy növelje a hangminőséget olyan dolgok figyelembevételével, mint a zene basszus tartalma, és hogy milyen hangerőre van tekerve. Olyan, mintha lenne egy saját kis hangmérnököd (a legjobb cuccokkal!) a ládában, aki folyamatosan figyeli és állítja a be- és kimeneti jeleket, a hangváltót, a szűrőket, limitereket, és folyamatosan tökéletes szinten tarja az EQ-t. Ez a brutális DSP áramkör kiveszi a tippelgetős játékot a zenélésből, így a fellépésre koncentrálhatsz. Ezek a műszerek proaktívan és együttműködve dolgoznak a háttérben, a legjobban szóló 12 colos hangsugárzóvá varázsolva a B412D-t.

Vágjuk ki a zajt!

A B412DSP rendkívül csendes. De ez nem mondható el minden hangról, ami már átment egy keverőpulton! Csapj hozzá egy zajos számítógép kimenetet, egy pár mikrofont, egy gitárt hat darab láncba kötött pedállal, plusz a nagyi kazettás magnóját, és annyit fogsz hallani, hogy SSSSSSSSSSSSSsssssssssshhhkkk… És még egyszer, a B412DSP-be épített digitális jelfeldolgozó a segítségünkre siet! Tekerd fel a zajszűrőt, és halld, ahogy a háttérzaj eltűnik! A processzor kiszedi az összes sziszegést, és nem csorbítja az eredeti zene minőségét!

Instant PA rendszer!

Csupán egyetlen B412DSP hangsugárzó rendszerrel és egy vagy két dinamikus mikrofonnal már fel is állítottál egy csúcsminőségű hangrendszert. A beépített keverőnek köszönhetően csak rádugsz egy dinamikus mikrofont, és máris szól. Ennyire egyszerű. És ha még nagyobb lefedettségre van szükséged, láncba köthetsz többet is a LINK OUTPUT XLR csatlakozásokon keresztül. Ha csak egy kis PA-ra van szükséged, ahogy kicsomagoltad a B412DSP-t, rádugsz egy mikrofont, és kezdheted a show-t! A hátlapi panelen két bemenet van mikrofonnak, vagy Line szintű lejátszónak, mint MP3, vagy CD, és mindkettőhöz külön szintszabályozó. Ezen felül egy basszus és magas állító, és egy szabályozható Low Cut Filter, ami segít kiszűrni az idegesítő légzéshangokat és mikrofon pakolászási recsegéseket. Egy újabb szűrővel – amit mi kontúrnak neveztünk el – választhatsz beszédhang optimalizációt is, vagy „Zene” módot, ami a zenék számára szükséges nagyobb frekvenciatartományt részesíti előnyben. Ez együtt már egy keverőpult! És ezt beépítve kapod a B412DSP-ben!

Egyedi tervezésű hangszórók

Nézzünk szembe a ténnyel: a hangszórók (mély és magas) az az eleme a rendszernek, amit valójában hallasz. Amikor a mi hangszóróinkról van szó, mi nem spórolunk. Míg versenytársaink külső gyártókkal dolgoznak, mi minden egyes hangszórót magunk tervezünk, külön az adott feladatra. Mi gyártjuk a tekercseket, mi készítjük a papírpépből a tölcséreinket, mi faragjuk a hátlapokat, kereteket; magnetizáljuk, és teszteljük őket. Ezért teljes rálátásunk van a gyártásra, így a minőségellenőrzésre is, és őszintén, sokkal jobb komponenseket gyártunk, mint a versenytársak „buta” hangszórói. Például mindkét 12 colos széles szórású mélynyomónk, és a legmodernebb, titán membrános Kapton csipogó, amit beleszerelünk, mind-mind kifejezetten ehhez a modellhez lett tervezve. Nincs kompromisszum, mert mindent magunk gyártottunk.

Tartalékolt erő

Nem csak a csúcstechnológia és nagy pontosságú hangszórók kellenek ahhoz, hogy átadd az üzeneted – erőre is szükséged van, mégpedig sokra. Minden B412DSP hangszóró rendszer szívében két, magas áramú erősítőt találsz, ami 600 wattot ad le. Mindkettő képes arra, hogy a hangszórót a végletekig meghajtsa, torzítás nélkül. Ha kimenő teljesítményről van szó, a EUROLIVE B412DSP le fog nyűgözni az ütős mély, a lágy közép, és a jól artikulált magas hangjaival – még hajnali háromkor is, amikor valaki már tuti fel fogja tekerni csutkára!

Csodálatos Monitorozás

Hála a trapézformának, a B412DSP az oldalára döntve kiváló színpadi monitor. A beépített erősítőkkel és két sávos EQ-val a B412DSP a csúcsteljesítményt a könnyű szállíthatósággal ötvözi. A bekötés egyszerű, egy kábel az áramba, egy a keverőbe, és kész. Sőt, az XLR LINK OUTPUT csatlakozáson többet is sorba köthetsz.

Több, mint egy PA hangsugárzó!

A B412DSP kiváló monitor billentyűsökhöz, akusztikus gitárhoz, bármilyen Line-szintű lejátszónak és hangszernek. Csatlakoztasd a hangszered a Mic/Line1 bemenetre, a PA keverőről a monitorkimenetet a Mic/Line 2-re, és hallod a banda többi tagját is. Ez sok lehetőséget kínál. Ha több hangszert akarsz használni, kelleni fog egy al-keverő is (Pl.: MicroMIX MX400).

További adatok / Behringer B412DSP

Márka Behringer
Hangsugárzó típus aktív
Teljesítmény 1000W
Csatlakozás hangfal fűzés, XLR szimetrikus
Szín fekete
Speciális funkciók EQ, fogantyú / szíj, integrált mixer
Hangszóró méret csipogó, 12"
 • Nagyteljesítményű, 600 Wattos, 2 utas PA hangmegerősítő hangszórórendszer beépített keverővel élő, vagy felvételről történő lejátszáshoz.
 • A legmodernebb, 24 bites digitális jelfeldolgozó processzor a tökéletes hangvezérlésért
 • - Digitális hangváltó, fázis és időkorrekcióval a tökéletes hangszóróvezérlésért, plussz kettős tömörítő/limiter a teljes rendszervédelemért
 • - Digitális zajszűrő, LPF, 2 sávos EQ, dinamikus kontúrszűréssel a tökéletes hang-reprodukcióért.
 • 2 ULN Mic/Line bemenet külön hangerőszabályzóval, és csúcsérték jelző LED-del
 • Hihetetlenül erős, 12 colos, nagy mélységű sugárzó a fantasztikusan erős basszusért, és akusztikus erőért
 • A legmodernebb, 1.75 colos, titánium membrános csipogó a kiemelkedő magas hangokért
 • Ultraszéles szórás, nagyformátumú, exponenciális kürt
 • A kiegészítő kimeneti csatlakozóval több ilyen rendszert is sorba köthetsz
 • Sokoldalúan használható trapéz kialakítás
 • - Állványrögzítő, 35 mm-es csatlakozással
 • - Oldalára döntve padlómonitorként is használható
 • Ergonomikus fogantyú, hogy könnyen szállíthasd
 • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív borítás a hosszú élettartamért
 • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás