BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer EUROLIVE B215D PA Hangsugárzó

Behringer EUROLIVE B215D PA Hangsugárzó
Behringer EUROLIVE B215D PA Hangsugárzó Behringer EUROLIVE B215D PA Hangsugárzó Behringer EUROLIVE B215D PA Hangsugárzó Behringer EUROLIVE B215D PA Hangsugárzó Behringer EUROLIVE B215D PA Hangsugárzó
Behringer
Termékkód: B215D

Aktív 550-Wattos, 2-utas PA Hangsugárzó Rendszer, 15" mélynyomó, 1,35” kompressziós driver, Ultra-Kompakt, Könnyű, Class-D Erősítő Technológia

A termék részletei

Azonnal szállítható - Magyarországi raktáron - 11:30-ig leadott rendelésedet általában a következő munkanapon kiszállítjuk

ÁFA-val 91 900 Ft ÁFA nélkül: 72 362 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

Egy nagyszerű hangzású aktív hangsugárzó, ami sem a hátadat, sem a bankszámládat nem teszi tönkre!

Köszönhetően a forradalmi, D-osztályú erősítőnknek, és belső kapcsolású tápellátásnak, az EUROLIVE D sorozatú hangsugárzók sokkal kedvezőbb súly/teljesítmény aránnyal rendelkeznek, mint a konkurens termékek. Egyszerűen mondva: Sokkal több hangerőt kapsz, és a hátad se szakítod meg a cipelésben. Ráadásul ennek a rendszernek a hangminősége még a rendkívül népszerű B212A és B215A rendszereinkét is fölülmúlja – Sőt, mellékelünk két darab 200 Wattos modellt (B210D, és B208D) a kevésbé erőigényes felhasználáshoz.

A nagy hatékonyságú designnak köszönhetően a legtisztább, legütősebb 550/200 wattokat adják le, amit valaha hallottál egy kompakt hangsugárzóból. A beépített hangfeldolgozó processzor teljes rendszervezérlést biztosít, az LF és HF hangváltók biztos védelmével együtt, köszönhetően a beépített HPF szűrőnek, ami megszünteti a torzítást még a legextrémebb esetekben is. Ráadásul mind a négy modell ultra-alacsony zajszintű (ULN) mikrofonon / Line bemenetet kapott, 2 sávos EQ-val, és külön hangerőszabályzóval az egyszerű vezérelhetőségért.

 

Intelligens tervezés

A legkirályabb dolog az aktív hangsugárzókban, hogy nem kell hozzá szekrényszámra cipelni az erősítőket, átalakítókat, equaliser-eket, ami szükséges a passzív rendszerek megfelelő megszólaltatásához. De ennek megvan a böjtje, hisz az aktív hangszórókba mindezt bele kell zsúfolni, és ettől rettentő nehezek lesznek, egy ember nem is tudja az állványra szerelni. A BEHRINGER D-szériája ezzel szemben „intelligens tervezésű”, a legjobb tulajdonságokat egyesítik magukban a rosszak elhagyásával. A testbe rejtett aktív kapcsolású tápellátás, és a D-osztályú erősítők magukban rejtenek EQ-t, mikrofon előerősítőt,limitert; mégis a súlyuk sokkal kisebb, mint más hangsugárzóknak. Ezek a komponensek abszolút harmóniában dolgoznak össze, hogy tökéletes hangminőséget kapj, kompromisszumok nélkül! Mindezt annyira összehangoltan, hogy még egy gombot sem kell tekerned hozzá!

 

D-osztály technológia: Nagy erő, kis súly

Ahelyett, hogy relatíve folyamatosan működjön, mint az AB osztályú áramkörök, a D-osztályú erősítők másodpercenként több ezerszer kapcsolnak ki és be, csak akkor adva teljesítményt, amikor szükséges. Más szóval az erősítő vagy 100%on teljesít, vagy semennyin, így nem veszik el a hangszóróban a teljesítmény. Ez elméletben egyszerű, de gyakorlatban annál komplexebb probléma, ezért is van annyi különböző D-osztályú erősítő. Mielőtt elkezdenénk olyan dolgokkal untatni, mint PWM generálás, vagy kapuvezérlés, elégedjünk meg annyival, hogy ha szeretnénk kihasználni a technológia minden előnyét, rengeteg buktatót kell kiküszöbölni, ami hangtorzítást okozhatna. Bár nem mi találtuk fel a technológiát, kutatócsoportunk hosszú évek óta tökéletesíti, hogy vásárlóink csak az előnyeit tapasztalhassák meg, hátrányát ne. Több mint egy évig dolgoztunk az olyan buktatókon, min t a kvantizációs hibák, vagy a holtidők kiküszöbölése, a jó kapcsolási frekvencia megválasztása (és még sok egyéb ilyen technikai szleng!). Ezután minden komponenst még ugyanennyi ideig teszteltünk is, hogy majd a való világ viszontagságaiban is megállják a helyüket. Amikor mindezt kapcsolható áramellátással ötvözzük a nagy, nehéz tekercses transzformátorok helyett, akkor sokkal dinamikusabban ütős hangzást kapunk, hisz a magasabb kapcsolási frekvencia gyorsabban tölti a táp kondenzátorait. És mivel sokkal hatékonyabbak vagyunk, az erősítőink sokkal könnyebbek, strapabíróbbak, hidegebbek, nincs szükség óriási hűtőbordákra sem. Az így elkészült hangszórórendszerek aztán sokkal könnyebbek, és egyszerűbb őket szállítani, felszerelni. Kompromisszummentes megoldásainknak köszönhetően ezek a rendszerek egész éjjel bírják a strapát, pihentetés nélkül, teljes hangerőn!

 

Instant PA rendszer!

Csupán egyetlen D osztályú hangsugárzó rendszerrel és egy mp3 lejátszóval már fel is állítottál egy csúcsminőségű hangrendszert. A beépített előerősítőnek köszönhetően csak rádugsz egy dinamikus mikrofont, tekered a LEVEL szabályzót, és máris szól. Ennyire egyszerű. És ha még nagyobb lefedettségre van szükséged, láncba köthetsz többet is a LINK OUTPUT XLR csatlakozásokon keresztül.

 

Sztereó hangrendszer

Két D sorozatú hangsugárzóval sztereóban is lejátszhatsz MP3-at, CD-t, vagy kazettát mindenféle extra eszköz hozzáadása nélkül. Csatlakoztasd a megfelelő sztereó „breakout” adaptert a deck-ed kimenetére, egyik kábelt az egyik hangszóróba, másikat a másikba. Állítsd be a szintet és az EQ-t ugyanarra mindkét eszközön! Voilá, instant parti!

 

Csodálatos Monitorozás

Hála a trapézformának, simán az oldalára döntve kiváló színpadi monitor. Egy kábel az áramba, egy a keverőbe, és kész. Sőt, az XLR LINK OUTPUT csatlakozáson többet is sorba köthetsz.


Egyedi tervezésű hangszórók

Nézzünk szembe a ténnyel: a hangszórók (mély és magas) az az eleme a rendszernek, amit valójában hallasz. Amikor a mi hangszóróinkról van szó, mi nem spórolunk. Míg versenytársaink külső gyártókkal dolgoznak, mi minden egyes hangszórót magunk tervezünk, külön az adott feladatra. Mi gyártjuk a tekercseket, mi készítjük a papírpépből a tölcséreinket, mi faragjuk a hátlapokat, kereteket. Ezért teljes rálátásunk van a gyártásra, így a minőségellenőrzésre is, és őszintén, sokkal jobb komponenseket gyártunk. A széles szórású mélynyomónk, és a legmodernebb csipogó fölötte mind-mind ide készült.

 

Alacsonyfrekvenciás visszajelzés

Az EUROLIVE D sorozat kiterjesztett alacsonyfrekvencia kezelés figyelembevételével készült. A finomhangolt átviteli portjával, belső megerősítésű műanyagöntvény házával minden modell egyénileg tervezett LF hangváltójával (mélynyomó) valóban durván adja a mély hangokat. Tartsd észben, hogy a basszus hatás nagyban függ az alacsonyfrekvenciás transzduktor (hangszóró) méretétől! Szóval minél nagyobb a hangszóró, annál több basszust állítasz elő.

 

Pontos, fáradásmentes közép és magas hangok

Még ha az adott felhasználás nem is igényel döngő basszust, imádni fogod ezen hangsugárzók pontosságát. Több mint egy év tervezést fektettünk az exponenciális sugárzó, és a kompressziós alumínium kupola kombinálásának kidolgozásába, hogy ezek a hangfalak igazságot szolgáltassanak mind a zúzós rocknak, mind a dance zenéknek – úgy, hogy még az audiofilek is elégedettek legyenek a zene csengésével és részletgazdagságával. Beszédhangoknál, éneknél, és akusztikus hangszereknél páratlan artikulációval és komplex harmonikus részletekkel bírnak. Rengeteg vásárlónk szerint ez a sorozat a legtermészetesebben szóló szett, ami ebben az árkategóriában valaha létezett.

 

Processzor vezérelt kimenet

A dinamikus feldolgozás a legjobb módja a hangminőség feláldozása nélkül a kimeneti teljesítmény maximalizálásának. A D-széria beépített áramkörei automatikusan állítják a tartalomhoz kimenetet, így extrém hangerőkön is szépen működik a hangszóró. Ezt úgy éri el, hogy finoman csökkenti a basszus-leadást, ahogy a hangszóró határaihoz érünk. Ez felszabadít némi erőforrást a mélynyomótól, és átcsoportosítja, hogy továbbra is lehessen hangerőt növelni. Olyan mintha egy kis hangmérnök ülne a szekrényben, és állítgatná a kimeneteket. Az ilyen finom beállításokkal a hangváltókon és a hang-adatokon, a rendszer több hangot tud kiadni, a torzítás legkisebb esélye nélkül.

 

Masszív méret/erő arány

Nem csak a csúcstechnológia és nagy pontosságú hangszórók kellenek ahhoz, hogy átadd az üzeneted – erőre is szükséged van, mégpedig sokra. Minden D sorozatú EUROLIVE hangszóró szívében két, magas áramú erősítőt találsz, ami 550 wattot ad le a B212D/B215D modellekben, és 200 wattot a B201D/B208D modellekben. Mindegyik képes arra, hogy a hangszórót a végletekig meghajtsa, torzítás és hangszóró megsérülésének veszélye nélkül, hála a beépített védő áramköröknek. Egyszerűen szólva le fog nyűgözni az ütős mély, a lágy közép, és a jól artikulált magas hangjaival!

 

Melyik hangfalra van szükségem?

Ahogy már valószínűleg észrevetted, ezeket a hangszórókat négy különböző méretben gyártjuk. Melyik kell neked? Kezdjük a felhasználással! Beszédeket mondasz egy hotel konferenciatermében? Hard rockot játszol egy parkban? Népzenét énekelsz vagy drum&bass DJ vagy? Kinek hangos? Egy 18 évesnek, vagy a nagyinak? Nagy auditóriumban, vagy egy kisebb klubban használod? A fizika az fizika, és egy 15”-os alacsonyfrekvenciás hangszóró majdnem 40%-al több membránfelülettel rendelkezik, ami a levegőt mozgatja, mint egy 12”-os. A 12”-os 30%-al többel, mint egy 10”-os, és egy 10”-os 35%-al többel, mint egy 8”-os. Szóval, hogy melyik hangszekrényt vásárold meg, az a basszus igényeiden múlik. Ha egy kisebb meetingen szónokolsz, vagy a legújabb konyhai robotgépet mutatod be a falunapon, talán a B208D az összes, amire szükséged van. De ha diszkózol egy zsúfolt, csak állóhelyes clubban, akkor bizony tolni kell rá a kakaót, a B215D jobb választás. Látható, hogy a „basszus igény” nem olyan egyszerűen megválaszolható, mint elsőre hangzik. Minél több köbméteres térben zenélsz/szónokolsz, annál több energiába kerül a megfelelő mennyiségű basszust előállítani. Egyszerűen mondva kisebb teremben ugyanazt játszva több basszust kapsz, mintha nagy térben tennéd ugyanezt. Bonyolult? Egyeztess inkább a BEHRINGER szaküzletedben – ami egyben egy jó kis tesztelési lehetőség is – hogy mire van szükséged! Döntsd el te magad! Ha a BEHRINGERT választod, még pénzed is marad!

További adatok / Behringer EUROLIVE B215D PA Hangsugárzó

Márka Behringer
Hangsugárzó típus aktív
Teljesítmény 1000W
Csatlakozás XLR szimetrikus
Szín fekete
Speciális funkciók D osztályú erősítő, fogantyú / szíj
Tartozék a csomagban rács
Hangszóró méret csipogó, 15"
 • Nagyteljesítményű, 550 Wattos, 2 utas PA hangmegerősítő hangszórórendszer élő, vagy felvételről történő lejátszáshoz.
 • Az ultrakompakt, és könnyített kivitel kiváló hangot ad le, még extrém hangnyomásnál is.
 • Forradalmi, D-osztályú erősítő technológia: Hihetetlen erő, elképesztő hangtulajdonságok, és szuperkönnyű kivitel
 • Belső kapcsolású tápegység a zajmentes hangért, kimagasló jelátviteli érzékenységért, és a nagyon alacsony áramfogyasztásért
 • Beépített hangfeldolgozó a tökéletes vezérelhetőségért, és hangszóróvédelemért
 • Hihetetlenül erős, 15 colos, nagy mélységű sugárzó a fantasztikusan erős basszusért, és akusztikus erőért
 • A legmodernebb, 1.35 colos, alumínium membrános csipogó a kiemelkedő magas hangokért
 • Ultraszéles szórás, nagyformátumú, exponenciális kürt
 • Ultraalacsony zajszintű MIC/Line bemenet hangerőszabályzóval, és csúcsérték jelző LED-del
 • Dedikált 2 sávos EQ a tökéletes hangvezérlésért
 • A kiegészítő kimeneti csatlakozóval több ilyen rendszert is sorba köthetsz
 • Sokoldalúan használható trapéz kialakítás
 • - Állványrögzítő, 35 mm-es csatlakozással
 • - Oldalára döntve padlómonitorként is használható
 • Ergonomikus fogantyú, hogy könnyen szállíthasd
 • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív borítás a hosszú élettartamért
 • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás