BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer EUROLIVE B212XL PA Rendszer

Behringer EUROLIVE B212XL PA Rendszer
Behringer EUROLIVE B212XL PA Rendszer Behringer EUROLIVE B212XL PA Rendszer Behringer EUROLIVE B212XL PA Rendszer Behringer EUROLIVE B212XL PA Rendszer
Behringer
Termékkód: B212XL

800 wattos, 2 utas PA hangsugárzó rendszer 12”-os mélynyomóval, és 1.75”-os kompressziós, titánium sugárzóval.

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 42 900 Ft ÁFA nélkül: 33 780 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Még jobb, mint előtte!

Ezek a hangsugárzók tartalmaznak mindent, amit a zenészek imádnak az eredeti B212-ből, és felvérteztük őket ugyanazzal a basszus/közép hangszórókkal, amik a méltán népszerű B212A aktív verziójának sajátjai, a még kedvezőbb erőért és kezelhetőségért. És a beépített túlterhelés védő áramkörnek köszönhetően a csomagból kivéve már terhelheted is kedvedre, a hangszórók leégetésének veszélye nélkül.

 

A Dicsőséges Hangszórók

Ezen hangsugárzók minden porcikáját teljesítménycentrikusan építettük, de a tény, hogy a hangszóróik (Mély és csipogó) az egyetlen része, amit valójában hallasz. Míg más gyártóknál okés lehet, hogy előre gyártott hangszórókat pakolnak a dobozaikba, mi mindet egyedileg tervezzük az alapoktól. Nem csak hogy mi készítjük a hangszórók tekercseit, de a membránhoz használt papírmassza fáját is mi növesztjük a saját kertünkben – így lehet, hogy a BEHRINGER-nél a gyártás minden folyamatát ellenőrizni tudjuk.

 

Nagy hang, kis súly, alacsony ár

Itt nagy, ott kicsi, sok ilyen, kevés amolyan - mindenkinek megvannak a maga igényei, de az EUROLIVE B212XL olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amikkel mind egyet tudunk érteni. Ezek a hangszórók nem csak brutálisan tiszta pofont adnak basszusból (és bírnak ki akár 800 wattot is), hanem egyszerű őket pakolászni is, és extrémen olcsók! Kinek ne kellene pár ilyen szépség?

 

Lássunk munkához!

A B212XL tökéletesen szolgál mind egy PA rendszer részeként, mind pedig színpadi monitorként is. Ha a szituáció PA rendszerért kiált, szereld fel a hangfalat egy állványra a 35mm-es állványrögzítő aljzattal! Aztán küldd  a jelet egy keverő MAIN OUT csatlakozójáról (mint például a XENYX 1202FX) az erősítőbe (mint például az EUROPOWER EP1500). Végül csatlakoztasd az erősítőre a B212XL-t. Ezeken a hangfalakon találsz professzionális hangfalcsatlakozót, és 6.5mm-es jacket is. Mivel két, párhuzamos bemenetük van, akár kettőt is ráköthetsz egy erősítő bármely kimeneti csatornájára. De ezeknek a hangfalaknak nem kötelező egyenesen állniuk, oldalukra döntve tökéletes padlómonitorként funkcionálnak. Észre fogod venni, hogy pont jó irányban állnak a színpadi monitorozáshoz, ha az oldalunkon fekszenek.

 

Válaszd fehérben, feketében, falra szerelve, vagy a padlón állva!

Mivel kértétek, most már ezek a szuper hangfalak nem csak feketében, de fehérben is kaphatók! Most már gyártunk hozzá forgatható falra szerelő foglalatot is. Ez azt jelenti, hogy a helyszín adottságaihoz mérten kényelmesen, és színben is passzolóan lehet applikálni. Bármilyen hangzásbeli, vagy esztétikai igényeid vannak, mi kielégítjük!

További adatok / Behringer EUROLIVE B212XL PA Rendszer

Márka Behringer
Hangsugárzó típus passzív
Teljesítmény 1000W
Csatlakozás hangfal fűzés
Szín fekete
Speciális funkciók fogantyú / szíj
Hangszóró méret csipogó, 12"
 • Nagyteljesítményű, 2 utas PA hangmegerősítő hangszórórendszer élő, vagy felvételről történő lejátszáshoz (200 watt folyamatos, 800 watt csúcs terhelhetőséggel).
 • Az ultrakompakt, és könnyített kivitel kiváló hangot ad le, még extrém hangnyomásnál is.
 • Hihetetlenül erős, 12 colos, nagy mélységű sugárzó a fantasztikusan erős basszusért, és akusztikus erőért
 • A legmodernebb, 1.75 colos, titánium membrános csipogó a kiemelkedő magas hangokért
 • Ultraszéles szórás, nagyformátumú, exponenciális kürt
 • Túlterhelés elleni védelem biztosítja a magassugárzó védelmét.
 • Sokoldalúan használható trapéz kialakítás
 • - Állványrögzítő, 35 mm-es csatlakozással
 • - Oldalára döntve padlómonitorként is használható
 • Ergonómikus fogantyú, hogy könnyen szállíthasd
 • 2, professzionális hangszóró csatlakozás, plusz 6,5mm-es jack csatlakozó
 • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív borítás a hosszú élettartamért
 • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve         
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás