BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer EUROLIVE B1200D-PRO

Behringer EUROLIVE B1200D-PRO
Behringer EUROLIVE B1200D-PRO Behringer EUROLIVE B1200D-PRO Behringer EUROLIVE B1200D-PRO Behringer EUROLIVE B1200D-PRO Behringer EUROLIVE B1200D-PRO Behringer EUROLIVE B1200D-PRO
Behringer
Termékkód: B1200D-PRO

Nagyteljesítményű, 500 Wattos, 12 colos PA mélynyomó beépített sztereó hangváltóval.

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 95 900 Ft ÁFA nélkül: 75 512 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

A világon többezer EUROLIVE B1500D-PRO és B1800D-PRO aktív mélynyomó együtt érte el, hogy már ipari szabványnak minősüljön az alacsonyfrekvenciás hangreprodukcióban. De mi van, ha egy kisebb rendszer is elég lenne, ami azért odaver, ha kell?

Az Eurolive B1200D-be belepakoltunk mindent, amire egy erőteljes rendszernek szüksége van, de mindezt egy kompakt, egyszerűen hordozható burkolatba, hogy kis helyszíneken ideális legyen használni. Egy 500 Wattos D-osztályú erősítővel felvértezve és rengeteg profi tulajdonságával ezek a kis állatok több tonnányi basszust adnak ki magukból, olyan definícióval és tisztasággal, amit nem érnél el, csak sokkal nagyobb rendszerekkel.

Egyszerűen mondva, ezek a hidegen futó rendszerek impresszív hatékonysággal csinálnak zenét az áramból, és a kompromisszummentes tervezésünknek hála csodálatosan mély basszust kapsz, ami egész este bírja a pörgést.

 

Mi az a D-osztályú erősítő?

Ahelyett, hogy relatíve folyamatosan működjön, mint az AB osztályú áramkörök, a D-osztályú erősítők másodpercenként több ezerszer kapcsolnak ki és be, csak akkor adva teljesítményt, amikor szükséges. Más szóval az erősítő vagy 100%on teljesít, vagy semennyin, így nem veszik el a hangszóróban a teljesítmény hő formájában. A kevesebb hő azt jelenti, hogy a mi erősítőinknek nincs szüksége masszív hűtőbordákra, és ezáltal könnyebbre tudjuk készíteni őket. Plusz a B1200D erősítő biztosít mindent a dinamikus energiához és hanghűséghez, amit csak sokkal drágább rendszerektől várnál el

 

Egyedi Tervezésű Hangszórók

A hangszórói (woofers és tweeters) azok az alkatrészek, amit tulajdonképpen hallasz, szóval sosem spórolunk az elkészítésünkön. Egyedileg tervezzük őket, hogy tökéletes párja legyen az erősítőnek. Mi gyártjuk a saját hangszóró tölcséreinket is, dolgozzuk fel a fát papírtölcsérnek, és még sorolhatnánk. Ezért tudjuk olyan pontosan felügyelni a minőséget, és őszintén? Sokkal jobb cuccokat gyártunk. A 12 colos, távoli fókuszú, alacsonyfrekvenciás hangszóró kifejezetten ebbe az eszközbe lett tervezve.

 

Irányíts!

Az B1200D tartalmaz szimmetrikus XLR bemenet és kimenetet, ahogy szimmetrikus XLR Thru jack-eket is, hogy kiegészítő szekrényeket is hozzáköthess A Boost frekvencia tekerő segít kiemelni bármelyik frekvenciát 45 Hz és 90 Hz között. Billentsd át a BOOST kapcsolót, hogy adj a kijelölt frekvenciának +10db kiemelést! De mellékeltünk magas-levágó tekerőt is, amivel a felsőbb frekvenciákat nyirbálhatod meg úgy, hogy ne zavarj bele a THRU jel-be. Van hangerőszabályzó és bemeneti gain vezérlő is, valamint a phase kapcsoló, ami megfordítja a bemeneti jelet, ha kompenzálni kell más hangszóró frekvenciakioltását. LED-ek mutatják egy szempillantással áttekinthetően a műveleti állapotot, teljesítményt, jel jelenlétet, és bemenet túltöltöttséget. 

 

Érték

Ugorj be a legközelebbi BEHRINGER szaküzletbe, és próbáld ki!  Hasonlítsd a konkurencia termékeihez! Biztosak vagyunk benne, hogy a BEHRINGERT fogod választani!

További adatok / Behringer EUROLIVE B1200D-PRO

Márka Behringer
Hangsugárzó típus aktív, hordozható, basszus modul
Teljesítmény 500W
Csatlakozás XLR szimetrikus
Szín fekete
Speciális funkciók D osztályú erősítő, hangváltó, sztereó
Tartozék a csomagban kábel(ek)
Hangszóró méret 12"
 • Nagyteljesítményű 500 Wattos aktív mélynyomó PA felhasználásra.
 • Erőteljes, 12 colos, távoli fókuszú hangszóró magas hőfokú hangszalaggal biztosít hihetetlenül pontos és pulzáló basszust.
 • Mély hangok precíz reprodukciója a brutális erőért.
 • Hipermodern 500 Wattos, D-osztályú erősítő átfogó hangirányítással, hő és csúcsérték védelemmel.
 • Beépített aktív sztereó hangváltó biztosít magas-szűrt kimenetet a teljes spektrumú hangszórón
 • Hangolható és kapcsolható basszus. Boost plusz Phase kapcsoló a legjobb alacsonyfrekvenciás teljesítményért.
 • Variálható magas levágó vezérlő.
 • Mélynyomó szintvezérlő, amivel a mélynyomó és a teljes spektrumú hangszóró közt változtathatod az egyensúlyt.
 • Áram, Jel és Csúcsérték-LEDek monitorozáshoz.
 • Intelligens limiter a maximális mélynyomó védelemért.
 • Belső kapcsolású tápegység a zajmentes hangért, kimagasló jelátviteli érzékenységért, és a nagyon alacsony áramfogyasztásért.
 • Oszloprögzítő kereskedelmi állványokhoz.
 • Ergonomikus hord fogantyú.
 • Megerősített acél rács az optimális hangszóróvédelemért.
 • Csúcsminőségű alapanyagok és strapabíró tervezés a hosszú élettartamért.
 • A németországi BEHRINGER által megálmodva és megtervezve.
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás