BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer DJ CONTROLLER CMD STUDIO 4A

Behringer DJ CONTROLLER CMD STUDIO 4A
Behringer DJ CONTROLLER CMD STUDIO 4A Behringer DJ CONTROLLER CMD STUDIO 4A Behringer DJ CONTROLLER CMD STUDIO 4A Behringer DJ CONTROLLER CMD STUDIO 4A Behringer DJ CONTROLLER CMD STUDIO 4A
Behringer
Termékkód: CMD STUDIO 4A

4 Deck-es, DJ MIDI vezérlő, 4 csatornás audió interfésszel.

A termék részletei

kérésre elérhető

ÁFA-val 65 900 Ft ÁFA nélkül: 51 890 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

Egy teljes rendszer

Az CMD stúdió 4A biztosít minden eszközt, ami kell az alap DJ-zés elsajátításához. Ez nem egy letört büdzséjű vezérlő, a stúdió 4A ugyanazt a belsőt tartalmazza, mint a nagyobb, drágább cuccok. A stúdió 4A nem csak tartalmazza ezeket, hanem fel is javítja. 

Nagy féderek

Csalódott vagy, amikor beállsz a DJ pultba és meglátod az apró fédereket? Mi is így vagyunk vele. Az apró féderek egyszerűen nem jók, ezért pakoltunk bele 100 mm-eseket. A 60 mm csatorna féderek lágy mixet eredményeznek, úgyhogy azokat is beletettük. Ezek a méretek nem véletlenül ipari szabványok, ugye? 

Nagy tányérok

A másik kompromisszum, ami előfordulhat más lejátszóknál, az a tányérok mérete. A trend az egyre kisebb és kisebb tányér, hogy minél kisebb legyen a vezérlő. Szerintünk a nagyobb jobb, így ebbe is 6 colos, érintés érzékeny tányérokat tettünk, amik úgy működnek, ahogy azt elvárod egy ipari etalon felszereléstől. A féderek után a tárcsa a leghasználtabb része a DJ pultnak, így nem akartuk kis vacak gumitányérokkal helyettesíteni. 

Beépített hangkártya

Megveszed a vezérlőt, hazaviszed és észreveszed, hogy mehetsz vissza hangkártyát venni? Mi beszereltünk egy 4 kimenetes USB hangkártyát a STUDIO A4-be, úgyhogy kicsomagolás után már használhatod is! Ez a csúcsminőségű audió interfész 24 bit-es konverterekkel, ultra-alacsony késleltetésű használatot biztosít Windows és OSX alatt is. 

Ne a monitort bámuld!

Senki sem szereti, ha felnéz a DJ-re és az a laptopot bámulja, mintha a facebook oldalát nézegetné. És mint DJ, te sem szeretnéd a képernyőt bámulni a közönséged helyett. Az CMD STUDIO 4A megoldja ezt a problémát, mert rengeteg MIDI visszajelzést kap. Ez azt jelenti, hogy ha a szoftverben világít a gomb, akkor a gépen is. 

Mindig az apróságok

Egyszerű. Egyszerű megoldani a nagy dolgokat, de úgyis az apróságokon múlik minden. A Modern DJ szoftver általában 5-8 gyors Cue-t támogat, de a piacon fellehető kontrollerek általában hármat. Az 4A 8 hot cue gombot kapott! A legtöbb DJ szoftver 4 virtuális deck-et tud kezelni, ezért a 4A is! Más tulajdonságokkal is ez van, mint a zenetár navigáció, loop vezérlők, EQ, kulcszár, és még sok más.

Az CMD stúdió 4A teljes vezérlést ad a szoftvered felett és nem hagyja ki azokat az apróságokat, amit a konkurencia szokott. És ezt úgy értük el, hogy jóval a többiek ára alatt maradtunk!

Amikor kombinálod ezt az értéket a BEHRINGER kiterjesztett garancia programjával, kapsz egy király DJ megoldást, mindegy mennyire vagy profi, vagy mire használod. 

További adatok / Behringer DJ CONTROLLER CMD STUDIO 4A

Márka Behringer
DJ eszköz típus DJ kontroller
Csatornák 4
Csatlakozás RCA - cinch, USB
Szoftver kompatibilitás MIDI
Szín fekete
Speciális funkciók MIDI, USB/Audio interfész
Tartozék a csomagban szoftver
 • Integrált, 4 deckes vezérlő beépített, 4 csatornás, USB audió interfésszel.
 • Deckadance LE DJ szoftver voucher mellékelve.
 • Kompatibilis a népszerű DJ szoftverekkel, mint a Native Instruments Traktor*, Serato Scratch Live*, Ableton Live* és bármilyen más MIDI programmal.
 • Erőteljes, 4 csatornás, USB audió interfész, 24 bit-es konverterekkel és ultra-alacsony késleltetésű használat Windows és OSX alatt is.
 • Nagy, 6 colos érintés érzékeny, nagy felbontású vezérlő korongok a precíz munkához.
 • A MIDI protokoll segíti a DJ-t, hogy használja a CMD stúdió 4A-t bármilyen MIDI szoftverrel.
 • Professzionális, 100 mm-es hangszín féderek és 60 mm hangerő féderek a legérzékenyebb vezérlésért.
 • Teljes keverő szekció crossfader-rel és 2 csatorna féderrel, 3 sávos EQ, EQ kill, FX hozzárendelés, cue és zenebetöltő gombok.
 • Teljes értékű deck szekció hangzárral, pitch vezérlővel, auto loop-pal, 8 gyors cue-val és teljes vezérléssel két FX modul felett.
 • Háttérvilágított gombok jeleznek, nem kell a számítógépet nézni.
 • MIDI-reaktív vezérlők lopják el a tekinteted a képernyőtől.
 • Keskeny, asztali kivitel a hordozhatóságért.
 • Kompatibilis más BEHRINGER CMD kontrollerrel is, így bővíthető.
 • Csúcsminőségű alapanyagok és strapabíró tervezés a hosszú élettartamért.
 • A németországi BEHRINGER által megálmodva és megtervezve.
 • aa
 • aa
 • aa
 • aa
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás