BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer Digital Snake S16 I/O Box

Behringer Digital Snake S16 I/O Box
Behringer Digital Snake S16 I/O Box Behringer Digital Snake S16 I/O Box Behringer Digital Snake S16 I/O Box Behringer Digital Snake S16 I/O Box Behringer Digital Snake S16 I/O Box Behringer Digital Snake S16 I/O Box
Behringer
Termékkód: S16

I/O Box 16 távvezérelhető, MIDAS előerősítővel, 8 kimenettel és AES50 hálózati tulajdonságokkal a KLARK TEKNIK SuperMac Technológia jóvoltából.

A termék részletei

Azonnal szállítható - Magyarországi raktáron - 11:30-ig leadott rendelésedet általában a következő munkanapon kiszállítjuk

ÁFA-val 210 900 Ft ÁFA nélkül: 166 063 Ft
Ingyenes kiszállítás!
db

Értékeld elsőként!

A digitális keverés teljesen forradalmasította az élő hangfeldolgozás munkafolyamatait. De egy dolog nem változott, hogy elő kell rángatni a nagy, nehéz, kényelmetlen snake-et. Egészen mostanáig! Az új S16 digitális snake a BEHRINGER-től segít könnyíteni a terhen, amit a FOH (előlapi) konzolok és a tehetségek összekötése jelentett. Az S16 rendelkezik 16 teljesen programozható, távolról is vezérelhető, csúcstechnológiás mikrofon előerősítővel, plusz 8 analóg, szimmetrikus XLR visszatérővel a színpadi végen és egyetlen CAT5e kábellel csatlakozik a FOH-ra, router használata nélkül. A KLARK TEKNIK - ami a csúcsminőségű audió fejlesztések vezetője hosszú ideje - biztosította a SuperMAC technológiát, amit a BEHRINGER tett megfizethetővé.

 

Masszív csatlakoztathatóság

Ha egy X32-es rendszer részeként kezeled, két S16 színpadi doboz köthető össze a beépített AUES50 porttal, így akár 32 mic/line bemenetet és 16 szimmetrikus kimenetet is kaphatsz. Ezt kombinálhatod a POWERPLAY P-16 személyi monitorozó rendszerrel, ami akár 48 különálló monitorjelet tud kezelni. Mellékeltünk még két optikai ADAT csatlakozót, amivel az 1-8 és a 9-16 csatornákat kötheted külső eszközökhöz; egy kényelmes USB csatlakozót a rendszerfrissítésekhez; és MIDI I/O-t világító rendszerekhez és hangmodul vezérléshez.

 

Különálló snake mód

Habár az S16 eredetileg úgy lett tervezve, hogy az X32-es zászlóshajónkkal együtt dolgozzon, bármilyen más, AES50-es porttal szerelt konzol képes kihasználni az S16 sokoldalú képességeit. Ha néha analóg keverővel dolgozol, akkor két S16 és ADA8000 segítségével képezhetsz egy nagyteljesítményű, pehelysúlyú, 16 x 16-os digitális snake-et, mindet egyetlen CAT5e kábelen keresztül vezérelve, megtartva az előerősítők távvezérlési lehetőségét.

 

A távolról vezérelhető előerősítők a beállítást hihetetlenül könnyűvé teszik

Ha rohangálni kell a konzol és a színpad között, vagy kommunikálni a technikusokkal, hogy megtalálj egy rossz kábelt teljesen megakaszthat egy fellépést. Az S16 zseniális monitorozó / fej erősítő vezérlő szekciójával választhatsz egyet a 16 bemenetből, 8 busz kimenetből, vagy a P16 kimeneti jeleiből az azonnali vonalellenőrzésért. A színpadi box jelmérésén túl egyenként állíthatsz be csatorna erősítést, adhatsz hozzá +48V fantomáramot és megvan a lehetőséged, hogy akár közvetlen a bemeneti jelbe hallgass bele fejhallgatóval és még sok más. Mikor beállítottad, az egész rendszerkonfigurációt lezárhatod, így lesz teljes a védelem.

 

Zökkenőmentes integráció a P-16 személyi monitorozó rendszerrel.

Az S16 ULTRANET portján keresztül csatlakoztathatod a BEHRINGER POWERPLAY P16 rendszert, ami egy egyszerű, megfizethető módja, hogy a zenészeid megkapják, amit szeretnének: Többet magukból. A P16-M személyi keverővel a színpadon minden zenész maga irányítja, hogy mit hall. Így a hangmérnök foglalkozhat azzal, hogy a közönségnek mire van szüksége. Gyorsan és egyszerűen telepíthető, percek alatt beállítható és a rendszer a későbbiekben bővíthető is

 

KLARK TEKNIK AES50

A KLARK TEKNIK SuperMAC (AES50-szabványú) technológiája adja az S16 nagy kapacitású, digitális keresztbe-csatlakoztathatóságát, ultra-alacsony késleltetésű működéssel és fantasztikusan egyszerű telepítéssel és használattal. A KLARK TEKNIK mérnökei kéz a kézben dolgoztak a BEHRINGER termékfejlesztőkkel, hogy az S16 ne csak elérje, de fölül is múlja a zenészek és hangmérnökök minden igényét.

 

Pár a hihetetlen lehetőség közül:

 • 48, kettős irányú audió csatorna CAT5e kábelen keresztül (48 kHz).
 • 24, kettős irányú audió csatorna CAT5e kábelen keresztül (96 kHz).
 • Egy kábellel duplex csatlakozás audió és mintavételező órajelekhez.
 • Ethernet fizikai rétegen keresztüli hangtovábbítás.
 • Nagy csatornaszám és ultra-alacsony determinisztikus késleltetés.
 • Pontos, fázisállítású óra disztribúció.
 • Minden részletre kiterjedő hiba észlelés és kezelés.
 • Ellátja a redundáns hálózatokat is.
 • Minimális konfigurálással is egyszerűen telepíthető és használható.
 • Ethernet TCP/IP protokoll kompatibilis külső adatcsatorna.
 • Jogdíjmentes kivitelezés is elérhető Xilinx FPGA magokkal.
 • OEM modulok elérhetők a fejlesztő partnereink számára.

 

Rendkívüli érték

Ahogy láthatod, az S16 egy rendkívül sokoldalú, 16x8-as digitális színpadi doboz, rengeteg egyedi tulajdonsággal, egy mindenki által megfizethető árban. A turné viszontagságaira tervezve az S16 csak két rack helyet foglal el és egy filléres CAT5e kábellel csatlakozik a FOH-hoz. Megtaláltad a hiányzó láncszemet a színpad és a FOH között, ráadásul a versenytársak ajánlatainak töredékéért, egy kiterjesztett garanciaprogrammal.

 

Komponállj! Vedd fel! Keverd! Oszd meg!

A TRACKTION 4 visszahozza a mókát a hangfelvételekbe és annyira jó, hogy ezt adjuk a kiválasztott BEHRINGER termékek mellé. Ez a sokoldalú, de egyszerűen használható szoftver nem olyan, mint amikkel eddig találkoztál, egyetlen képernyőre tesz mindent, amire szükséged lehet, a sok rejtett menü és legördülő lista tenger helyett, amit más DAW nyújt. És a TRACKTION nem korlátozza be, hogy hány csatornát használhatsz. Igazából az egyetlen korlátot a Mac vagy PC számítógéped feldolgozóereje jelenti. Felvétel és szerkesztés nem is lehetne egyszerűbb: vágd, másold, illeszd be. Ha a magnum opusod elkészült, megoszthatod a többi “Tracktion-össel”, akik akár közre is működhetnek veled.

 

Védve vagy.

Mi mindig a legjobb vevői megelégedettségre törekszünk. Termékeinket a saját zenei gyárunkban készítjük, a legmodernebb automatizálással és minőség ellenőrző laborokkal és a legkifinomultabb tesztelő felszerelésekkel.

Ennek eredményeképp nekünk van az egyik legkisebb meghibásodási arányunk az egész szakmában, ezért is adunk büszkén 3 év garanciát a termékeinkre!

További adatok / Behringer Digital Snake S16 I/O Box

Márka Behringer
Keverő típus be/kimeneti interfész
Csatornák 16
Kimeneti csatlakozó digitális S/PDIF, szimmetrikus XLR, USB
Hangszínszabályzó digitális
Speciális funkciók 48V fantom táp, KLARK TEKNIK technológia, szuperkönnyű
Tartozék a csomagban rack sín konzol
 • 16 MIDAS-tervezésű, teljesen programozható mikrofon előerősítő audiófil hangminőséggel.
 • 8 analóg, szervo-szimmetrikus XLR kimenet.
 • AES50 hálózati port a KLARK TEKNIK SuperMAC hálózati képességeivel az ultra-alacsony zajért és késleltetésért.
 • Akár 100m áthidalható táv CAT5e kábellel (nincs mellékelve).
 • Dupla AES50 port, amivel sorba köthető több S16 egység - nem kell külön router, vagy egyesítő eszköz.
 • Pontos LED kijelzések és 7 szegmenses kijelző a színpadi jelvezérléshez.
 • Phones kimenet rendelhető minden be- és kimenethez a színpadi monitorozáshoz.
 • Csatlakoztatható a BEHRINGER P-16 személyi monitor rendszerhez (nincs mellékelve).
 • Kettő ADAT kimenet, hogy használhasd megosztó, vagy különálló digitális többprocesszoros megoldásokhoz.
 • MIDI be/ki a kettős irányú kommunikációhoz, FOH konzolokhoz és színpadi MIDI eszközökhöz.
 • USB csatlakozó, hogy PC-n keresztül frissíthesd a firmware-t.
 • Belső kapcsolású tápellátás a maximális flexibilitásért (100 - 240 V~), zajmentes hang és kiválóbb jelátvitel - alacsony áramfogyasztással kombinálva.
 • "Mint egy tank", mégis kompakt, teljesen acél 2U rack-rögzítős ház.
 • A csúcsminőségű és kifejezetten masszív tervezés biztosítja a hosszú élettartamot.
 • A német BEHRINGER által tervezve.
 • aa
Cégnév Üzlet helye Távolság Készlet Szállítási díj* Ár*
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás