BaSys.hu BaSys.hu BaSys.hu

Pro Audio

Hordozható Audio

Otthoni Audio

Autohifi
Témakörök Bezár X

Behringer BLUES ROCK TRIO TPK987

Behringer BLUES ROCK TRIO TPK987
Behringer BLUES ROCK TRIO TPK987 Behringer BLUES ROCK TRIO TPK987 Behringer BLUES ROCK TRIO TPK987
Behringer
Termékkód: TPK987

Erősítő Modeling, Vibrato és Késleltető Gitár Effekt Csomag Kábelekkel

A termék részletei

nem kapható/elfogyott

ÁFA-val 19 900 Ft ÁFA nélkül: 15 669 Ft
Ingyenes kiszállítás!

Értékeld elsőként!

A BEHRINGER BLUES ROCK TRIO TPK987 nem bízza a véletlenre, hogy létrehozza a rock és blues hangzás minden effektjét. A tervező csapat fellépő zenészekből áll, akik tudják, mi működik a legjobban, helyszíntől függetlenül. Minden, amit tennünk kellett, hogy megkérjük őket, és összerakták a DD400 Digitális Késleltetőt, UV300 Ultra Vibrato és TM300 Csöves Erősítő Modeller csomagot. Még a szükséges kábeleket is odaadjuk, amire szükséged lehet, hogy összekösd ezeket a pedálokat a gitároddal és az erősítőddel!

Merész Késleltetés

A késleltetés egy szintetikus visszhang, ami beállítható ütemben ismétli a gitáron lejátszott hangokat. Minden ismételt hang halkabb lesz az előzőnél, amíg az ismétlések már egyáltalán nem hallatszanak. A DD400 megoldja a kihalványulást, kísérteties dicséretét minden egyes hangnak, amit kipréselsz a gitárodból. A hét választható késleltetési móddal visszhangok hatalmas palettáját fedezheted fel a DD400-zal. Használd ki a teljes 1.3 másodperces memóriáját vagy vedd vissza a sokkal hirtelenebb visszhangért. Csak csavard a dedikált Mód, Idő, Gerjedés és Jelszint vezérlőket, hogy létrehozd álmaid késleltetését. Továbbá van egy HOLD mód, aminek segítségével saját ismételt riffed alatt játszhatsz.

Férfias Vibrato

Az ULTRA VIBRATO UV300 használatával olyan lesz, mintha lenne egy láthatatlan tremoló kar a gitárodon. Válassz az UNLATCH, BYPASS vagy LATCH módokból, aztán csavard a dedikált EMELKEDÉS, ARÁNY és MÉLYSÉG tárcsákat. Latch módban az effekt aktiválódik, amint egyszer rálépsz. Unlatch módban csak akkor aktív az effekt, amikor taposod a pedált, így akár csak egy hanghoz is adhatsz vibrato-t, ha úgy szeretnéd. A gitárod hangjának hallótávolságában mindenkinek az elméjével játszani fogsz, ahogy az ismerős, de nem megszokott módon az 1960-as ’70-es évek hangjai szivárognak majd az erősítődből.

Erősítők Bőségesen

Nem tudsz egy erősítő mellett dönteni? A TM300 felidézheti egy áhított tweed ereklye, egy kaliforniai tiszta klasszikus, vagy az ordítozó brit powerhouse hangjait. Ezután alkalmazod a három különböző erősítő módból a választásodnak megfelelőt, és még a virtuális mikrofon elhelyezését is irányítani tudod. A dedikált SZINT, LOW, HIGH és DRIVE tárcsákkal a TM300 segítségével bármelyik történelmi hangot megkaphatod, és átalakíthatod valami teljesed egyedi, saját hangzássá.

Értékelés

Spórolj magadnak időt és pénzt az úton, amin megtalálod a tökéletes metál hangzásod. Szerelkezz fel a BLUES ROCK TRIO-val a legközelebbi BEHRINGER kereskedődnél és légy effektezve!

További adatok / Behringer BLUES ROCK TRIO TPK987

Márka Behringer
Effekt/pedál típus pedál szett
Csatlakozás Nem
Effektek erősítő modellező, késleltető, vibrato
Elhelyezés padló
Speciális funkciók mono
Tartozék a csomagban illesztő kábel
Mely hangszerhez elektromos gitár
Tápegység elem/akkumlátor
  • Stompboxok sokoldalú készlete mindenféle klasszikus rock és blues gitár hangzáshoz.
  • A CSÖVES ERŐSÍTŐ MODELER TM300 autentikus modeling technológiájának segítségével könnyen elérheted a legkeresettebb csöves erősítőhangokat a tisztától a recsegőn át a kövér torzításig
  • Az ULTRA VIBRATO UV300 lehetővé teszi, hogy megtapasztald a ’60-as ’70-es évek klasszikus és pszichedelikus, dimenziós vibrato effektjeit
  • A DIGITÁLIS KÉSLELTETŐ DD400 24-bites nagy részletességű sztereó késleltetést/visszhangot nyújt RSM (Real Sound Modeling – Igazi Hang Modellezés) technológiával 1.3 másodperc késleltetési idővel.
  • A csomag tartalmazza az összes kábelt,hogy összekapcsold a pedálokat és közvetlenül ráköthesd a gitár erősítődre: 10“ csúcsminőségű hangszerkábel és 2 rövid patch kábel
  • Csúcsminőségű alapanyagok és masszív borítás a hosszú élettartamért
  • A német BEHRINGER által megálmodva és megtervezve
Értékeld a terméket!
1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag

Termékösszehasonlítás